SON DAKİKA | Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! Di Marzio duyurdu, planlar suya düştü

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler yıldız oyuncuları kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

CANLI |

07:36 10 Temmuz 2024

MOURINHO MAXIMIN’İN BİTMESİNİ İSTEDİ

Livakovic, Dzeko, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Szymanski ve Tadic takımda kalacak yabancılar. Dokuz yabancıya ek olarak kural gereği üç yabancı daha alınabilir. Bu doğrultuda golcü ve kanat için çalışmalar sürüyor.

Özellikle sol kanat için Mourinho’nun isteği var. Bu çerçevede ilk olarak Martin Terrier’in ismi gündeme geldi. Ardından da genç Brezilyalı Wesley Texeira ile temas sağlandı. Bu isimler için görüşmeler devam etse de henüz transfer bitmedi. Zaman kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler Allan Saint Maximin ismine yöneldi.

Suudi Arabistan’da Al Ahli takımının formasını giyen 27 yaşındaki Fransız futbolcunun transferi bitme aşamasına geldi. Jose Mourinho bu üç isimden birinin hemen kadroya dahil edilmesini bekliyor. Şu an için imza aşamasına en yakın oyuncu Allan Saint Maximin olarak görünüyor. Mourinho bir an önce tam takım çalışmalara başlamak istiyor. Bu çerçevede transferlerin bitmesi önemli. (Milliyet – Senad Ok)

07:34 10 Temmuz 2024

FENERBAHÇE’NİN GÖZDESİ NESYRI İÇİN ROMA DEVREDE

Sevilla forması giyen ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Youssef En-Nesyri için Roma yeniden devreye girdi. İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre, Roma, En Nesryi’yi transfer etmek için devreye girdi. İtalyan ekibi, Lukaku’nun yerini doldurmak istiyor. Youssef En-Nesyri’yi Fenerbahçe ve Roma’nın dışında Arabistan’dan Al Quadsiya da istiyor.

20 MİLYON EURO BONSERVİS
Sevilla, golcü futbolcusu için 20 milyon euro bonservis bedeli bekliyor.Yıldız golcü, geçen sezon İspanyol ekibinde çıktığı 41 maçta 20 kez gol sevinci yaşadı.

07:34 10 Temmuz 2024

TRABZON’DA SZALAI İÇİN ORTA YOLU BULAMADI

Bordo-mavililer, 26 yaşındaki Macar stoperi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere Hoffenheim’e resmi teklif yaptı. Ancak Alman kulübü ile kiralama ücreti ve muhtemel bonservis bedeli konusunda yapılan görüşmelerde anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Szalai’nin durumunu değerlendiren Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Attila Szalai, Türkiye’de oynamış, ilgilendiğimiz bir oyuncu oldu ama Trabzonspor’un ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Bu transfer durmuş vaziyette. Devamı yok şu an için. Süreç yarın ne olur, ertesi gün ne olur bilemiyoruz ama şu an için durdu” dedi.

Canlı Anlatım Özeti

  • MOURINHO MAXIMIN’İN BİTMESİNİ İSTEDİ
  • FENERBAHÇE’NİN GÖZDESİ NESYRI İÇİN ROMA DEVREDE
  • TRABZON’DA SZALAI İÇİN ORTA YOLU BULAMADI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir